Sieraden winkels in Amsterdam

Hee allemaal! Vandaag gaan we in op fashion, want wie vind het nou niet heerlijk om te bedenken wat je aan moet en vooral: wat voor sieraden daarbij horen?

Ik neem jullie in deze post mee naar Amsterdam, het walhalla als het aankomt op sieraden en accessoires.

Sieraden winkels

Er is een onwijs leuk gedeelte van Amsterdam, ‘De 9 straatjes’ genaamd. Het zijn de straatjes die je vind achter het paleis op de dam. Monumentale panden met de meeste geweldige sieraden. En laten we daar nou net mega in geïnteresseerd zijn!

Zo vind je hier Beadies. Opgericht in 1998 en gelegen aan de Huidenstraat 6, begon deze winkel als een winkel in losse kralen. Tegenwoordig kun je bij Beadies ook tasjes, riemen en manchetknopen kopen. Het leukste is dat je zelf je eigen sieraden kan samenstellen en die dezelfde dag nog kunnen worden opgehaald. Zo heb je altijd een uniek sieraad!

Zo is er ook Pretty Rings in de 9 straatjes. Echte verwennerij voor liefhebbers van ringen. Dit zijn de allermooiste ringen uit Parijs – echt! Je vind er hele fijne, vergulde ringetjes, maar ook grotere ringen met geweldige (half)edelstenen. En je vind er altijd iets wat bij jouw budget past. Er bestaan ringen van 5 euro, oplopend tot 400 euro.

Voor echte luxe ga je naar MK Jewelry. Aan de Reestraat 9 vind je de juwelier waar iedereen zich meteen comfortabel voelt. Het is namelijk meer een huis dan een winkel. Het is een klassieke winkel met een trendt twist. De prachtige kroonluchters, moderne kunst en gekleurde stoelen maken MK Jewelry tot een echte must-see!

Voor meer traditionele sieraden is er Parwan. Een unieke winkel met stenen en krabel uit India, Thailand en Centraal Azië. Verder zijn hier ook losse gouden en zilveren kralen te vinden. Eigenaar Isaq Ibrahimi is altijd enorm welwillend om je te helpen de beste sieraden bij je outfit te kiezen!

Al met al een heerlijke plek om rond te snuffelen, op zoek naar al het moois dat deze straatjes te bieden hebben, voor zulke enorm leuke prijzen, in een geweldige entourage!