Populaire tassen voor Hollandse meiden

Je komt er niet onderuit: iedere vrouw heeft een tas nodig. Een tas om je spulletjes in te bewaren zoals je telefoon, je portemonnee, make-up, sleutels en misschien een extra kledingstuk. Een tas is de modeaccessoire van dit moment!

Bij een goede outfit hoort een leuke tas, en ze zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Hoe kies je nu de juiste tas? Een tas goede tas bezit de volgende eigenschappen:

Natuurlijk staan de kleine lektasjes met gouden kettinkjes prachtig vintage bij bijvoorbeeld je spijkerbroek en een stoer topje, maar praktisch zijn ze niet (meer). Een vrouw van deze tijd heeft gewoon veel meer mee te slepen dan vroeger!

woman-594465_640De trendy tas voor dit jaar is dan ook vooral lekker groot. Leer, suède, plastic maar ook katoen en linnen tassen zijn te verkrijgen in verschillende uni-kleuren en helemaal hot deze zomer.
Een van de belangrijkste kenmerken aan welke een goede, grote tas dient te voldoen is het hebben van verschillende compartimenten. Niets is zo irritant als een tas zonder vakjes waarin het vaak grabbelen is naar je lippenstift of een rinkelend mobieltje. Een tas met 3 verschillende afsluitbare vakjes is ideaal. Een vakje voor make up, een vakje voor praktische dingen zoals rijbewijs, bankpas en huissleutels en een speciaal vakje voor je portemonnee en mobiel.

Behalve dat de tas zelf er leuk uit dient te zien, is het ook belangrijk dat deze op de juiste hoogte hangt. Een verstelbare schouderband is dan ook een echte vereiste. Natuurlijk moet deze er ook goed uitzien, een tas is namelijk een echte blikvanger! Een tas die lager hangt dan de onderkant van een jurk of rokje is een grote no-no. Wanneer je een jurkje of een rokje draagt is de regel dat je tas niet lager hangt dan één hand vanaf de onderkant van je outfit.

Ook al heb je een grote tas, zeul niet teveel mee! Behalve dat het zwaar is staat een overvolle tas vaak slordig en het haalt de hele tas uit model.
Hoe kies je nu de juiste tas bij de juiste outfit? Heel gemakkelijk: je tas hoort bij je schoenen!